2 Nisan 2013 Salı

SAYIN VELİLER

             Çocuğunuzun beden eğitimi öğretmeni olarak , bu eğitim döneminde derslerimizde basketbol ve voleybol konularını işliyoruz. İlk konumuz olan basketbolu bitirdik ve voleybol konusuna geçmiş bulunuyoruz.
Ders hedeflerimiz doğrultusunda bizimle işbirliği içinde olmanız , çocuğunuzun sağlıklı ve başarılı bir birey olarak yetişmesine katkıda bulunacaktır.
              Beden eğitimi dersinde , çocuklarınızın düzenli olarak fiziksel aktivite yapma bilgi ve becerilerini edinmelerini hedefledik. Gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını benimsemeleri için gelişimlerine uygun bir program uygulayarak bu hedefe ulaşmaya çalışmaktayız.
              Beden eğitimi derslerinin dışında gençlerin fiziksel aktivitelere ihtiyacı olduğunu unutmayalım.
Sizinde mümkün olduğunca onlarla birlikte fiziksel aktivite yapmanız , hem çocukların hemde sizin sağlığınızın güçlenmesini sağlayacaktır. Bu doğrultuda çocuğunuzla birlikte çevrenizdeki imkanlar içinde yürüyüşe gitmenizi , bisiklet turu yapmanızı ve imkanlarınız doğrultusunda farklı sportif etkinliklere katılmanızı bekliyoruz. Ders amaçlarına ulaşabilmemiz için çocuğunuzun bir model olarak sizi aktif olarak görmesi çok önemlidir.
                Birlikte çalışarak , fiziksel aktiviteye katılımın sağlıklı ve aynı zamanda eğlenceli yönlerini çocuğunuza ve ailenize kazandırabilirsiniz.
                Unutmayın spor : Sağlıklı yaşamın bir parçasıdır.
  Saygılarımla,
Beden Eğitimi Öğretmeni

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder